Registergoederen & hypotheken

Eigenaar worden van een eerste eigen woning, uw volgende droomhuis, vakantiewoning, beleggingsobject of appartement, is een grote stap in uw leven. Waarbij wij voor u juridisch advies en begeleiding op maat kunnen bieden, zowel voor de particulier, de projectontwikkelaar of de belegger.

Vraag offerte aan Contact opnemen

Voor de particulier

Heeft u uw droomwoning gevonden, of gaat u uw hypotheek oversluiten?

Dan is een bezoek aan de notaris onvermijdelijk. Een notariële akte is wettelijk vereist voor het in eigendom overdragen van een huis of het vestigen van een hypotheekrecht. Voor u is het belangrijk dat dit proces vlotjes verloopt. U bent al druk genoeg met alle andere zaken die bij de aan- of verkoop van een woning om de hoek komen kijken.

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed. Wij werken pro actief en ontzorgen u daar waar mogelijk om zodoende de gewenste verhuisdatum te halen.

Naast de overdracht van woningen kunnen wij een breed scala van diensten aanbieden op het gebied van vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van koopovereenkomsten (indien u de woning zonder makelaar aan- of verkoopt), het adviseren bij ouders-kind overdrachten, de familiehypotheek, schenking van vastgoed, de aankoop van een vakantiewoning of het treffen van een juridische regeling voor een zorgwoning.

Voor de zakelijke markt

Naast de particuliere woningmarkt heeft ons kantoor ook de benodigde expertise om de zakelijke markt te bedienen. Het begeleiden van nieuwbouwprojecten, uitponding, splitsing in appartementsrechten, executoriale en vrijwillige veilingen, beoordeling van erfpachtsvoorwaarden en splitsingsreglementen, advisering over BTW en overdrachtsbelastingaspecten bij vastgoedtransacties als ook kadastrale perceelsplitsing, behoren tot ons werkgebied.

Door onze jarenlange ervaring mogen we ook diverse grote vastgoedmaatschappijen, bank- en overheidsinstellingen tot onze vaste klanten rekenen.

Wilt u teruggebeld worden door een van onze specialisten?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*